1 2 3

Saturday, August 20, 2011

Hoha hoha raya dah dekat~


Vain. I know.

Hidup sebagai seorg perantau (ceh padahal sabah je), asek makan luar je. Bila kerja laut, hari2 balik sampai darat lewat ptg maka tak sempat masak. Bila tak sempat masak, kena trus berbuka kt restoran. Kalau tak sempat sampai darat berbuka atas bot T_T. Restoran proper kt Labuan 1 je yg bes. Hari2 makan situ. Boring boring boring. (Rindu mak masak T_T)

So bile off day iaitu hanya sekali dalam sepurnama, kami wanita mithali mencuri masa masak di rumah. Chewah.

 Hehe kuih mesti la beli je.
Pergh nasi lemak empat ketul tu paling sedap kt Labuan tuuuu ;D

 Tang tang tang bunyi dapur
(Sudip xde pakai senduk nasi pon bole.)

Kari nyonya siap!
(Tgk mangkuk pon xde. belasah hidang pakai periuk)

Tapi nikmatnyee bile makan ramai2 hee.


Sekejap je dah 10 hari terakhir nak raya. Jangan lupe beramal tambah pahala kawan2 ku sayang. Jom kejar malam Lailatulqadar ;)
5 hari lagi balik KL yehoooooo~

Burrrppp. Alhamdulillah ;)


3 comments:

Sarhanah Rosli said...

bell...bestnye life korg kt sane..heee

kami di sini juge perantau kan?

butterflyana said...

Bestkan life dgn kwn2?

Tapi family mmg the best ever lah...


p/s : kari nyonya satu!!


hehehe

bellabelon said...

sarah: bes bab makan je sarah n jalan.. yg lain x bes pon huhu -_-"

Butterflyana: Rindu family T_T But friends keep me sane here ;)

Nah 1 kari nyonya! ;D