1 2 3

Wednesday, December 1, 2010

Kerana Natrah.


Malam tadi pg tgk Natrah. Ni kali kedua tgk Natrah. Tapi lagi best sebab lagi ramai n dapat duduk depan sekali weehoo. Bila Maya Karin satu meter je depan mata. Mula sengih sorang2.

Paling best, last year tak dapat tgkap gmbar dgn Remy Ishak. This year dapat yey yey!
Thank u Balqis sebab ajar potong line orang muahahaha n thank u Umie Aida sebab sporting tgkap gmbar walaupun guard tak kasi hehehee!



 Jeles Balqis dapat gmbar berdua dgn Umie!

Tapi takpe sebab Nabila dapat tgkap gmbar dgn Nabila :D


Remi Ishak & Maya Karin yeehooo!



Kanak-kanak tak senonoh

Kanak-kanak comel dengan makhluk tersembunyi kat belakang.

Thank u 4 making my day kawan-kawan :DD


6 comments:

Ari said...

Hai Bella! Ehem. Ehem. Kenapalaaa dress awak cantik2 belakaa... cemburu!! huhu! oh not forgotten Maria too! a new fashionista of the town! ;)

bellabelon said...

Hai Ari! Dress biasa2 je beli kat kedai murah :D Thank u Ari :)) Sume orang toleh tgk Maria kot, she's a true fashionista!

Ari said...

Hehe! Imma big fan of floral dress ok!! heeeee...

bellabelon said...

Dalam hati ade bunga rupanya u ni~ mcm tu kte geng la! sep2!

mizz sue said...

bella ni kat mane ye

bellabelon said...

Dekat istana budaya :)