1 2 3

Thursday, September 15, 2011

Jodoh. Hmm.



Lately I've been googling, thinking & asking around people about jodoh.
In my age, seeing my friends getting engaged/married one by one, in every single month since the day I graduated, I would be lying if I said I don't feel the pressure.
I'm far from saying I want to get married as soon as I can, but it got me questioning about jodoh.
The pros n cons of getting married early/late.
How to know if he's the right jodoh for u.
Why some people met their jodoh awal, ada yg lambat.
How to work to get the right jodoh.
Etc etc.


And then I found this article.


It answered all my questions above.


Read it HERE.


There's this one phrase which caught my eyes,


"Usia 25 tahun rasanya belumlah terlalu lewat. Dan usia 35 tahun belum apa-apa kalau sepanjang usia itu telah digunakan untuk membina kecemerlangan."


Oh and there's another one,


"Biar lambat jodoh asalkan mendapat Mr. Right dan biar seorang diri daripada menjadi mangsa lelaki yang tidak beriman kemudian nanti."


Hihihi. These phrases made me smile. They make sense really. 
Ada yg lama berkasih tapi tak kahwin2. Ada yg jumpe kejap je terus nikah.
The answer is simple, jodoh itu ketentuan Tuhan. 
To all my single ladies out there, don't worry. Jodoh itu ada daripada Tuhan, just you don't know when is your time. Mana tau esok ke kan? =B


Speaking about jodoh, if u read my previous post, I met an auntie on my flight to KK. Yesterday her kids came to my place & we went swimming together ;)

 Kamil & Nabila B)

Yin yin & Nabila ;)

Adorable little kids I met ;) This is another form of jodoh. If we weren't on that flight that day, we wouldn't have met the beautiful, kind hearted auntie and her kids. And we wouldn't be out swimming & having fun together =B Geramnye tgk budak2 ni tib2 rasa nak kawin cepat la =B



4 comments:

Amalina said...

semoga kau dapat jodoh yang baik2 dan berkekalan.amin amin amin..

bellabelon said...

tq amalina~ kamu pun semoga jmpe jodoh yg baek amin.. ;D

sue-sama said...

semoga kita semua dpt jodoh yang baik dari Allah..

sabar itu indah...hadiah yang bermakna dari Nya.. :)

bellabelon said...

same to u sue.. tq darl miss u!