1 2 3

Saturday, July 10, 2010

Rezeki Jatuh Turun Dari Langit





Ape perasaan korg, kalau benda alah kat atas ni tibe2 jatuh turun dari langit, depan mate. Oke la, x jatuh dari langit. Tibe2 dia ada atas kete time tgh nak masuk kete kat parking.

Oh tak. Tak jadi kat saya. Jadi kat adek saya. Kan bes kalau jadi kat saya. Siot Arif. Bg la kat Bylaaaaaa pleaseeeeeeeeeeeee.......


7 comments:

.m.e. said...

BB jatuh on da car masa tgh parking??
weird!!!

bellabelon said...

tak, ade org tinggal BB tu atas kete my bro.mase tu dia xde kat kete.dia prasan mase dtg balek kt kete, tp xde org laen dh kt situ ms tu.baru lagi dalam plastik. dia pun ambek la dgn mate bersinar2 o_o

.m.e. said...

omg! rezeki. haha!! orang tu tak claim balik ke??

KERAK NASI said...

arepppp!!!
jgn bg byla...bg wawa...aaagghhh...
arep slalu lucky mcm babeng kn...

bellabelon said...

maria: xde org langsung kat situ so my bro pun blah je. he he

wa: haha memang! geram gle!

.m.e. said...

luckyyyyyy!!!!!! hahaha!

bellabelon said...

kan? i jeles gilaaa