1 2 3

Saturday, October 23, 2010

Dalam tawa ada tangisan



Belum hilang penat dan gembira grad haritu, datang pula sesuatu yg tak gembira :(
Adindaku Faiz Zakwan telah terbang ke Romania khamis lalu untuk menyambung pelajaran.
Hidup akan kembali sunyi..



Sape nak jadi driver byla pasni ha?



Sape lagi nak tolong beli goreng pisang petang2?


Sape nak tolong basuhkan crocs Byla lagi.. T_T


Sape lagi nak tolong buat bising kt bilik bawah tu..



Sape nak mainkan gitar untuk Byla lagi..




Sape lagi Byla nak jerit pagi2 suh bli br8fast.. :'(


Dear Faiz, I couldn't asked for a better brother (including u Arep,of course)..
Although u are such a heartless, emotionless human being, u care for me, u love me, i know it by heart.
Mane ade org dlm dunia ni yg basuhkan crocs Byla, yg senyap je bile Byla bising2 jerit kat telinga, ketuk pintu bilik sampai nak pecah.
Yang jadi driver Byla ble Byla nak shopping, yg hadiahkan Byla Sony mp3 kaler pink yg Byla suke sgt 5 tahun dulu, siap berbalut wrapper bunga2 pink T_T

I wish u well, I wish u the best of luck, I know it's a long journey but I know u'll get through it.
U'll come back with a scroll just like me. n u're gonna do us proud :')
Nanti dah bleh on9 bgtau, boleh berskype2 sampai nak muntah.
Take care,always. 
Nanti balik bawak awek2 awek cun okeh.
I love u, Faiz Zakwan.


This isn't goodbye, it's just a break from leteran2 kt rumah, kan?  :')



7 comments:

sue-sama said...

pergh..adik akak mcm artis lohhh...hehehe :)

bellabelon said...

hahaha dia bajet je tuh :P

Anonymous said...

haih.. goodbye adik handsome~

-kakak 5.1

Anonymous said...

alaaaa...sedihnyeee bellll....

bye2 faiz....study molek2 deh

-kak sara 5.1-

bellabelon said...

tu la T_T

Eva said...

eh bl adik awk botak??

bellabelon said...

haha baru je. tah pape dia. tekejut kite.