1 2 3

Wednesday, October 27, 2010

yang terindah hanya sementara.

Baru dua hari tuka layout, dia buat tahi pula.
Ade ke tibe2 background warna warni electro-pop tu tibe2 xleh view?
Cis.
Sedih.

Tapi layout baru ni macam bes jugak je :D
Gila senang nak happykan belon ni.
Hihihi!



4 comments:

nadzirah aqilah said...

yela belon.. layout sebelum nie lambat loading ckit... kabur je nak baca belon punye entry.. hehehe
tapi yang sekarang ni xlg... hikhikhikhik.. chantek!

bellabelon said...

cantik jgk kan yg ni! thankssss :D legaa :DD

Ari said...

layout ni pon comel juga sebab simple. and mudah loading!

psst.. kalau awak buka blog saya, lambat loading tak? kawan saya ada cakap camtu..

bellabelon said...

Thanks Ari! :D

ur blog cepat jee loading. Superfine!