1 2 3

Friday, October 1, 2010

Lagi Pasal Adventure



Day 2


Mission : Tangkap gambar around Perth City & shoppingggggggggggggg!!! Yang best about Perth City ni, ade CAT bus. Blue, Red & Yellow. Free bebehhhhhhh!!  Just amik map tgk stop kt mane je. Yang lain percuma~~





Pakai dress lg..amek ko..menggigil mcm nak mati





Coolnye this house..












Bile nak br8fast kat lua ini lah pengacaunya. makan 10 minit, halau gagak stengah jam.






Our br8fast, Kebab in a Box. Sedap :D























Perth Art Gallery










Same x same x heheheeee





Hay Street / Murray Street..Places where we shopped till we drop! :D


Sorry la gmbar banyak sorang2. Almaklumlah, pegi berdua, sorg jd model, sorg photographer. Hee!




8 comments:

Cik Jari said...

seronoknya...nak ikut..nak ikut...bawala daku terbang bersama....uwaaaaa

bellabelon said...

meh la terbang ke Perth bersama~

Ernie Azera said...

Best nya at least ada org boleh tangkap kan gamba!!! I struggle gilaaaaa kena pakai timer :(

kan best korang dtg lmbt sikit, boleh jalan sekali!!

bellabelon said...

Tu la hehee. Tapi pg berdua pun struggle sebab brg berat2 n sorg kne jgkan brg kalau sorg lg nak pg mane2. huhu.

Tu la! kalu tau bleh jalan skali! beza kte 1 week mcm tu je kn?

Maria Elena (Zarul) said...

cantik!!!
nice!!
love it!!
nak pegiiiiiiiiiiiii!!!!
hahaha!!

bellabelon said...

joms kumpul duit pg Perth teeheeheee :))

ezzah k. said...

cantiknye pics! bestnye2!!!!! nak pegi jugakkkkkk! jom buat tabung ! haha

bellabelon said...

hehehe thanks!! jom!!! :D