1 2 3

Monday, August 16, 2010

Dum Dum Dum


Tu bukan bunyi mercun. Tu bunyi duit syiling jatuh atas lantai sebab shopping raya. Hee.

Sabtu lepas pegi jalan TAR dgn Farah Liyana & Adilah. Misi nak beli tudung je tapi...


RM25 je sepasang. Beli ke tak?

Mestilah beli! Gilo ape tak beli murah kot!

Fokus gamba: Belon. I repeat. Belon. (Hehe sian dorg x ready hee!)


Lepas dah penat jalan, hajat nak berbuka kat Cozy Corner kt Ampang Park. Nostalgic place for me. Tapi sampai2 dah fully book. Maka juadah berbuka adalah..


I'm Lovin' it~

Hoih x abes lagi. Pas solat Maghrib ada lagi. Sambung melantak kat Andalus @ Jalan Damai.

Suke betul la gmbar x ready ni. We call it gambar burok B)

Alhamdulillah for a great day.

Kesimpulan hari ini,


Corak tudung lebih kurang je dengan kain baju kurung yg beli tadi dengan langsir kat Andalus.




6 comments:

Adil said...

hahah byk gmba xjd tp xp~ Ptut cmwhore byk2 la hr tu. Korng buka kt Mcd ker.. Andalus best x fud dia?

bellabelon said...

kan2. masa beli kain tu ptut byk2 lagi tgkap hihi. haah..nk buke kt restoran bes ni tp penuh. Andalus bes! makanan arab. u should try :D tp ramai gle org..

Ernie Azera said...

Xpe bell! lepas ni pergi andalus pakai tudung lain! heheheh

bellabelon said...

hahahaha Ern! Tu la nye..haih. hehee. btw u da keje ea? congrats! wah besnye..n gudluck!!! :D

ezzah k. said...

wah sronoknye shopping baju raye eh!

bellabelon said...

haah..bli 1 kain 2 tdung je heee